v

您的位置:VeryCD音乐欧美音乐

音乐资源事务区


Celina Ree -《Kortslutning》[MP3]

 • 状态: 精华资源
 • 摘要:
  音乐风格摇滚
  发行时间2008年10月06日
 • 时间: 2008/11/20 17:39:55 发布 | 2008/11/22 20:09:20 更新
 • 分类: 音乐  欧美音乐 

fallsonata

精华资源: 154

全部资源: 156

相关: 分享到新浪微博   转播到腾讯微博   分享到开心网   分享到人人   分享到QQ空间   订阅本资源RSS更新   美味书签  subtitle
该内容尚未提供权利证明,无法提供下载。
专辑英文名Kortslutning
歌手Celina Ree
音乐风格摇滚
资源格式MP3
发行时间2008年10月06日
简介

IPB Image


公司厂牌:Copenhagen Records
发行公司:Om Music


专辑介绍:

◎音乐给你答案!

VC首创,转载请注明VC论坛,否则追究到底!

引用
About Celina Ree
Celina Ree er navnet. Jeg er en 18-årig pige, og mit hjerte hører til i rockmusikkens verden. Jeg har altid brugt store mængder tid i øveren, og har trykket den af på forskellige instrumenter igennem tiden. Jeg synes ærlig talt, at der mangler nogle piger indenfor dansk rock, der kan få sat gang i musiklivet. Derfor har jeg bestemt tænkt mig at gøre noget ved det.
-------------------------------------------------------------------------------------
Hvis du googler navnet ”Celina Ree” dukker der intet mindre en 2.310.000 resultater op. Muligvis fører alle links ikke direkte videre til den kulørte sangerinde fra Tølløse, men resultatet giver alligevel et godt billede af den hastigt voksende opmærksomhed, som Celina Ree har oplevet specielt det sidste års tid.

Blandt de mange søgninger finder man blandt andet Celina Ree’s egen MySpace side, der dagligt har flere besøgende end sites for etablerede navne som Nephew og L.O.C. Hertil kommer adskillige uofficielle fansites og klubber på netværk-sider som Arto, Facebook og Skum samt fanskabte videofilm med et højt antal views og kommentarer på Youtube.

Hvorfor er det interessant?

Jo, det er interessant fordi opmærksomheden og fan-dyrkelsen opstod allerede inden Celina Ree havde en sang på radio og en video på TV. En yderst massiv fanskare har dyrket sangerindens demosange og videoblogs via MySpace i det sidste års tid, og interessen er hurtigt voksende – ja, nærmest eksploderet – nu hvor titelnummeret og singlen, ”Kortslutning” også har fået fat udenfor cyberspace.

Singlen ”Kortslutning” er således både i rotation på P3 og på en stor andel af landets førende kommercielle radiostationer.

Musikvideoen til nummeret har også fået godt fat og er i denne uge den mest viste video på MTV, der roterer Celina Ree i deres Fresh rotation. Det samme var tilfældet på DR1 Boogie TV i sidste uge, hvor ”Kortslutning” var Ugens A’er, der er musikprogrammets svar på en P3’s Uundgåelig.

Debutalbummet ”Kortslutning” udkommer mandag den 6. oktober og er ikke bare et tiltrængt frisk pust på musikscenen, snarere en storm af orkanstyrke, når Celina Ree forsøger at kortslutte vanetænkningen inden for dansk rock.

Danmark har endelig fået sig en ny rock-tøs!

Copenhagen Records, September 2008专辑曲目

01. Adrenalin
02. Kortslutning
03. 12. Time
04. Se Dig Selv I Mig
05. Moerkeraed
06. Savner Dig Sindssygt
07. Naar Du Roer Ved Mig
08. I Sort
09. Taend Et Lys
10. Sig Nu Hvad Du Vil Sige
11. Evighed

正在读取……

这里是其它用户补充的资源(我也要补充):

暂无补充资源
正在加载,请稍等...

点击查看所有43网友评论

 

(?) [公告]留口水、评论相关规则

  小贴士:
 1. 类似“顶”、“沙发”之类没有营养的文字,对勤劳贡献的楼主来说是令人沮丧的反馈信息。
 2. 提问之前请再仔细看一遍楼主的说明,或许是您遗漏了。
 3. 勿催片。请相信驴友们对分享是富有激情的,如果确有更新版本,您一定能搜索到。
 4. 请勿到处挖坑绊人、招贴广告。既占空间让人厌烦,又没人会搭理,于人于己都无利。
 5. 如果您发现自己的评论不见了,请参考以上4条。